31 Temmuz 2009 Cuma

T-Mac bomba gibi geliyor


Yeni sezon için rehabilitasyon çalışmalarını Chicago'da sürdüren T-Mac'ten Rockets taraftarlarını sevindirecek açıklamalar geldi.


Michael Jordan , Scottie Pippen , Dwyane Wade , Kobe Bryant , Jason Kidd, Amare Stoudemire gibi isimleri çalıştırmasıyla tanınan ve ağır sakatlıkların rehabilite edilmesinde NBA'in duayen isimleri arasında yer alan Tim Grover eşliğinde çalışan T-Mac , dizini çok güçlü hissettiğini ve eski T-Mac gibi döneceğini şu sözlerle ifade etmiş : "Şu anda gerçekten tam bir dönüş tarihi için endişelenmiyorum. En önemli şey sağlıklı bir şekilde geri dönebilmem, yani bu da gelecek sezon adına büyük özgüven duyduğum birşey. '' demiş. Şu an istese herhangi bir NBA Takımına 30 sayı atabileceğini iddia eden oyuncu '' "İstesem kolaylıkla herşeyi bırakır ve bunu da bir kariyer olarak nitelendirirdim, fakat hayır, henüz ben bitmedim. Hala yarım kalan bazı işlerim var. Bu şekilde bırakmayacağım '' sözleriyle geri dönüşü ve tedavisi konusunda ne kadar kararlı olduğunu gösteriyor.


Antrenör Grover ise rehabilitasyonun iyi gittiğini ve T-Mac'in kendisine Toronto günlerindeki gibi zıplayacağına dair söz verdiğini ifade etti.


Yao Ming'in gelecek sezon boyunca yalnız bırakacağı Rockets'te Ron Artest'in de Lakers'a gitmesiyle tüm gözler Tracy McGrady'e çevrilmişti. Skorer oyuncu bunu iyi bir fırsat olarak görmüş olmalı.


Bu yaz kuzeni VC skor opsiyonunun bol olduğu Magic'de belki de '' Dönen dümenin çarklarından biri '' olarak görev yapıp bize eski günleri özletmeye devam edecek , ancak T-Mac için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz gibi gözüküyor.


Eğer dediği kadar sağlıklı olabilecekse yeniden sayı krallığına oynayabilir.

Hiç yorum yok: