21 Temmuz 2009 Salı

Boozer Heat'i istiyor


Takası an meselesi olan Carlos Boozer , Miami Heat'i istiyor. Miami'de denize nazır bir evi olan ve son 5 yılda tatilini burada geçiren Boozer , bu sezon off-season çalışmalarını ve tatilini yine Miami'de yapıyor. Boozer , Miami'yi evi gibi gördüğünü şu sözlerle ifade ediyor :
'' Karımla ben buraya ilk gelişimizde tam anlamıyla buraya aşık olduk. Geriye yatık palmiye ağaçları , güneşi , hayat standartları ... Burası cennet gibi. Açıkçası buranın takımının bir parçası olmayı isterim. Heat çok iyi bir takım. Takım içinde yakın dostlarım var. Örneğin Dwyane'le 2004'te Atina'da çok hoş bir olimpiyat tecrübesi yaşadık. Onunla aynı takımda oynamayı isterim. Zaten Miami'de yaşıyorum. Neler olacağını sabırla bekliyorum. ''
Boozer'ı New York ve Detroit de istiyor. Dumars'ın mantıklı bir teklifle Jazz'ın kapısını çalacağını ve '' Benimle görüşmeden Boozer'ı vermeyin '' dediğini biliyoruz. Ancak şu şartlarda Wade'in ultimatomlarının üstüne Boozer'ın da bu sıcak yaklaşımı ortaya çıkınca Heat yönetiminin ibresi daha keskin bir şekilde Boozer'ı gösteriyor olsa gerek. İki kancanın biri Odom'da , diğeri Boozer'da , Wade de bu kadar bastırıyorken en az birini dolu çekerler diye düşünüyorum. Şu an oltaya daha yakın olan isim Boozer. Tabi Pistons işe çomak sokmaz ise.

Hiç yorum yok: