18 Temmuz 2009 Cumartesi

Daniels da Celtics'li oldu



Bu yıl kurduğu kadroyla yeniden şampiyonluk umutları besleyen Boston Celtics , Indiana Pacers'lı Marquis Daniels'ı kadrosuna kattı.

Henüz çok yeni bir gelişme olmasından ötürü detaylarından bihaberim. Ancak anladığım kadarıyla Celtics Tony Allen ve Brian Scalabrine'yi vermek suretiyle Daniels'ı kadrosuna katmış. Yani bir takas söz konusu.

Güzel bir hamle olmuş. Kadroda 1 kişilik daraltma yapmasının yanısıra kafa kafaya değişimde de mantıklı bir hamle olmuş Celtics adına. Daniels , Tony Allen'ın yaptığı işi her türlü yapar. Aslına bakarsanız defansif yönde Allen'dan daha bile üstün. Celtics'in onu Allen'a tercih etme sebebi de bu olsa gerek. Keza yoncalar , defansif ağırlıklı bir oyun oynayan , özellikle iç sahada etkili savunmasıyla rakiplerini yıldırıp maç vermeyen bir takım.

Celtics'in amaçlarına , yapısına ve dinamizmine uygun bir oyuncu Daniels. Sıkı bir back-up olarak Mavericks'teki günlerini anımsatabilir bizlere.

Bu arada kaleme kağıda bulaşmışken değinelim ; Celtics hazır kolları sıvamışken Glen Davis meselesini de çözecek gibi gözüküyor. Onun da kokusu çıkar bir kaç güne.

Hiç yorum yok: