14 Temmuz 2009 Salı

Piston adayları




Beklenen şey oldu ve Pistons Afflalo'yla Sharpe'ı Nuggets'a gönderdi.


Şimdi kafalardaki soru şu ; Cap space açıldı , uzun adayları kimler ?


Bakınız ben söyleyeyim : Drew Gooden , Chris Wilcox , Joe Smith , Glen Davis.


Sizce hangisi iş yapar ?


Wilcox kalsın. O bölgede zaten kısa kaldılar. Maxiell'la Wilcox'un tuttuğu kale rahat düşer. Doğu'da iddialı olmak zor o ikiliyle.


Joe Smith'ten de bir şeyler geçti gibi. Zaten hiç bir zaman beklentileri aşabilmiş bir adam değil. En azından 1995 draftının bir numaralı seçimi olmuş biri için çok çok kötüydü , hala da öyle.


Gooden skor üretiyor , iyi kötü ribaund çekiyor. Şahsen şu dörtlüde tercihim olur. Hem çok uzun vadeli bir kontrat da olmayıverir , gerekirse 2010 yazı öncesi elden çıkarılabilir.


Davis ise ancak bir back-up teşkil ediyor. Aranan kan kesinlikle değil.


En parlak aday Boozer ise şu sıralar Knicks'le anılıyor. Savunma takımı olarak iş yapan Pistons'un çarklarına uygun bir tip değil zaten , çok spektaküler gibi gözükse de ben faydalı olabileceğini zannetmiyorum. 20-13'lük istatistiğe devam edebilir ama Pistons'u başarıya götüren şey atmak değil yememek , o yüzden Boozer doğru isim değil.



Bu arada gerekli uzun için takas edilebilecek isim şu sıralar Hamilton'dan ziyade Prince olmuş. Çökmeyen bi o kalmıştı , komple çöküversin varsın bakalım ne olacak.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bence hiç biri beş para etmez