6 Temmuz 2009 Pazartesi

Boozer için Rip ?


İşte günlerdir kafamda kurduğum , ama medyada en ufak bir izini göremediğim senaryo.
Pistons'un uzunca bir süredir Carlos Boozer'ı istediğini biliyoruz. Ivy'nin gelişinden sonra dibe vuran Rip Hamilton ise Iverson'un gidişinin ardından Ben Gordon'un aynı boşluğu doldurmasıyla birlikte bir kez daha muallakta.
Pistons zaten bir süredir uzun oyuncu sıkıntısı çekiyor. En azından Magic'in Howard'ına , Celtics'in Garnett'ine ve hatta Cavaliers'ın Shaq'ına kafa tutabilecek domine bir pivotları yok. Hoş bu domine pivot Boozer ne kadar olur orası da muamma ama yine de skorer bir uzun olarak o bölgede Boozer'ın Pistons'a çok şey katacağı aşikar.
Her neyse , uzun oyuncu sıkıntısı demişken , bildiğiniz üzere Sheed başta Celtics olmak üzere bir çok takımla görüşüyor. Hatta Celtics'le anlaştıklarını yazan medya organları dahi var.
Muhtemelen eli kulağındadır , Spurs'ün Sheed'den ümidi kesip Marcus Haislip'le anlaşması Sheed'in Celt'lerle el sıkıştığına işaret.
Rip için Pistons'ta yeni bir umut var mı bilemiyorum , ancak Dumars'ın başarıya aç bir takım istediğini biliyorum. Bu bağlamda Rip her ne kadar iyi bir rehabilitasyonla yeniden All-Star düzeyine çıkmaya hazır olsa bile , mental olarak Pistons'ın bu kan değişikliğine ciddi anlamda ihtiyacı var.
Billups'ın gidişiyle başlayan keskin hamleler takımı net bir değişime doğru götüredursun , bu değişime eklenebilecek en muhtemel gelişme bu takas gibi gözüküyor.
Önümüzdeki bir kaç gün içinde bu bir söylentiden öteye gidebilir. Hatta Jazz'ın Boozer'la devam etme kararı almamış olduğunu bilsem kesin olur bu iş derdim. Keza onlar da Kirilenko'yu verme pahasına T-Mac ayarında bir skorer arıyorlar.
E Rip'ten iyisi Şam'da kayısı canım.

Hiç yorum yok: