2 Temmuz 2009 Perşembe

Okyanus aşırı mevzular


Childress geri ( mi ) dönüyor ?

Milwaukee Bucks , Richard Jefferson'u Spurs'e gönderişlerinin ardından o bölgeye benzer nitelikte bir oyuncu avına çıkmış ve ibreyi geçtiğimiz yılı Olympiakos'ta geçiren Josh Childress'a çevirmiş. Öncelikli amacı NBA olan Childress'ın , menejeri Jim Tanner'la birlikte Milwaukee'ye uçması ve Bucks yönetimiyle bir görüşme yapması bekleniyor.


Rudy Fernandez Avrupa'ya dönebilir !

Öte yandan Blazers formasıyla iyi bir sezon geçiren Rudy Fernandez'in de NBA'de aradığını tam anlamıyla bulamadığı ve yeniden Avrupa'ya dönmeyi istediği konuşuluyor. Fernandez'in bu kararı net olarak alıp açıklaması durumunda kendisine Regal Barcelona , Olympiakos , CSKA Moskova gibi takımların talip olacağı öğrenildi.


Edit : Bu arada benden duymuş olmayın da , Rudy Fernandez'in bu kararında biraz da Hidayet'in Portland'a gelme ihtimali etkili olmuş.


Ricky Rubio 2 yıl daha Avrupa'da !

İspanya'nın El Periodico gazetesi de yaptığı açıklamalarla gelecek sezonu da DKV Joventut'ta geçireceği sinyallerini veren Ricky Rubio'nun 2 yıl daha Avrupa'da kalacağını ve bonservis sorunu tamamıyle hallolduğunda NBA'e gideceğini yazdı.



Bence Ricky'nin bonservisten önce halletmesi gereken şeyler de var. NBA'de oynamak bundan ibaret değil.



Her şeyden önce Rubio çok zayıf. O fizikle NBA'de umduğunu bulamayacaktır. Oyun kuran bir Rubio'yu en basitinden bir Stephon Marbury'nin savunduğunu düşünün. Öylesine sorumsuz bir oyuncunun bile 1.90'a 85 kilo gibi bir avantajı var Ricky'nin karşısında. Biraz daha güç , biraz daha çeviklik. Görüşüne bakılırsa en doğru karar '' Avrupa'da pişmek ''

Hiç yorum yok: