4 Temmuz 2009 Cumartesi

Next Episode


Ron Artest'in Rockets'tan kopup Lakers'a geçtiği dakikalarda Rockets'in pek aktif GM'i Morey de daha öncesinde Houston'a getirdiği Ariza'nın işini bitirdi.
Genç oyuncu Lakers'la şampiyonluk kazandığı sezonun ardından takımıyla sözleşme yenilemeyerek Rockets yolunu tuttu.
Ariza , 5 yıllık kontrat karşılığı 33 milyon doları cebine koyacak.
Ariza bence kişisel kariyerinde çok doğru adımlar atıyor. Daha önceki yıllarda görev adamı rolü üstlenen Ariza bu rolün hakkını çok iyi verdi ve kendini göstermeyi başardı. Bir sonraki seviye , önemli bir takımda önemli görevler üstlenmek ve bir görev adamı olarak önemli başarılar kazanmaktı. O , Lakers'ta giydiği bu gömleğin de hakkını vermeyi başardı ve bir gömlek üstünü haketti. Gerçekten de bu yıl Lakers'ın elde ettiği başarıda Ariza'nın gözle görülür başarısı yadsınamaz.
Şimdi o , bir kez daha kendini aşmayı planlıyor , bir üst seviyeyi , bir üst gömleği amaçlıyor. Ariza artık bir görev adamından ziyade daha fazla süre ve sorumluluk alabilecek , ayakları yere daha sağlam basan , takım lideri nitelikli bir oyuncu olmayı hedefliyor.
Rockets'a geçmesinin temel sebebi de bence bu. Kararlı adımlarla kendi kariyerini geliştiredursun , gittiği her takımda da faydalı olmayı başarıyor genç oyuncu. Uğursuz bir takım olarak bildiğimiz Rockets'ta umduğu fırsatları bulacaktır.
Bu kararlı adımlar bana aynı zamanda Doctor Dre.'in '' Next Episode '' parçasının nakaratını hatırlatıyor :
'' Get ready for the next episode ! ''

Hiç yorum yok: