30 Temmuz 2009 Perşembe

Yardım eli


Bir kaç sezon öncesine kadar Istanbul liginde top koşturduğum takımın koçluğunu ve yöneticiliğini yapan değerli antrenörümüz Ekrem POLAT , bugünlerde kulübü büyütmek ve hatta yeni bir kulüp kurmaktan daha değerli işlere de imza atıyor.


Kalp kalbe karşıdır derler , bir kaç gün öncesine kadar kimsesiz çocuklarla ilgili bir takım kampanyalara katılmak gibi düşünceler belirivermişti içimde. '' Nasıl yapsak ? '' diye düşünürken Ekrem Abinin organize ettiği bu takdire şayan organizasyona şahit oldum.


Esas mesleği itibarıyle Mali Müşavir olan abisiyle Muhasebe bürosu işleten Ekrem POLAT , takımının idman yaptığı spor salonunda karşılaştığı engelli çocuklara yardım etmek maksadıyla ufak çaplı bir kampanya başlatmaya karar vermiş. Amaç bir yılda en az 3 akülü sakat arabası alıp ihtiyaç sahibi çocuklara hediye etmek. Tabii katılıma göre bu sayı daha da artabilir.


Detayları şu linkten takip edebilirsiniz :




Elbette bir çok ihtiyaç sahibi insan var. Bunlar içinde bir kısmı bir şekilde başının çaresine bakıyor ancak çocuklarımız , aciz durumdaki yaşlılarımız ve engellilerimiz için durum biraz daha yardımseverlik gerektiriyor. Bu sadece maddiyattan ibaret bir şey değil ; elinize bir kaç küçük hediye alıp bir çocuk yuvasını ya da Darülaceze'yi ziyaret etmek de oradakilere dünyaları vermeye bedel olabiliyor bazen.


Söylenebilecek çok şey var ancak bu hassas mevzuda farkında olmadan yanlış anlaşılmaya yol açabilecek bir patavatsızlık yapmaktan korktuğum için kısa kesiyorum.


Azı çoğu önemli değil , çorbada tuzumuz olsun diyen herkesi ilgili linke bekliyoruz.
Şimdiden Ekrem Abi ve ihtiyaç sahipleri adına teşekkürler.

Hiç yorum yok: