10 Temmuz 2009 Cuma

Türk oğlu



Neden 26 seçti anlamadım. Bari 21 seçseydi :) Şaka bir yana , zamanında şimdilerde Hidayet'in yerini doldurmanın planlarını yapan Vince Carter Toronto'da şu siyah formanın 15 numarasını giyerdi , tam anlamıyla çıldırırdım o forma için.

Çok istedim Hidayet giysin diye ama olmadı , ne alakaysa 26 oldu. Her neyse ortaya çıkar yakında sebebi.

Muazzam bir süreç oldu Hidayet'in Raptors'a geçişi. Bir Türk'ün tüm NBA'i aylardır böylesine peşinden sürüklemesi , kelimenin tam anlamıyla fırtınalar estirmesi ( ki bu fırtınada New York Times meydanındaki dev ekranda Hidayet jeneriklerinin gösterilmesinden tutun da , Portland'da şaşaalı karşılamalara , ağırlamalara , McMilan gibi Dream Team'in antrenörlüğünü yapmış isimlerin dizlere gelmelerine , Chris Bosh'tan davet telefonlarına kadar büyük rüzgarlar var ! ) tam anlamıyla gurur verici.

Hidayet , altına imzasını attığı 53 milyon dolarlık kontrattan ziyade , bu manevi değeri fazlasıyla hak etti. Umarım Raptors formasıyla da başarıdan başarıya koşar.

Şahsen Blazers'lı olmasını tercih ederdim ama şu portrelerden sonra inanın hiç önemi yok , büyük mutluluk ve gururdur şu tablo.

Tekrar hayırlı uğurlu olsun Hidayet TÜRKOĞLU. Türk , seninle gurur duyuyor.

Hiç yorum yok: