6 Şubat 2010 Cumartesi

Unutulmaz bir performans



Günübirlik performans raporlarını sevmiyorum , keza NBA'de 7 günden ibaret bir hafta içerisinde saymakla bitmeyecek kadar çok maç oynanıyor ve her birinde de kayda değer istatistikler elde ediliyor. Ama dün gece ayrı bir postu hakeden özel bir performans var , kayıtlarımıza alalım istedim.

Dün gece yine Carmelo Anthony'den yoksun bir şekilde sahaya çıkan Nuggets , sakatlığı sebebiyle oynamaması beklenen Kobe'nin sahaya çıkışına aldırmaksızın Lakers'ı Staples Center'd a sayı yağmuruna tuttu. Mr.Big Shot lakaplı Billups , o big shot'lardan baya baya attı dün gece. Tam 9 üç sayı isabetiyle 39 sayı atan Billups kariyer rekorunu kırarken takımına da büyük bir mesaj niteliği taşıyan galibiyeti elleriyle hediye etti. 8 assist 4 de ribaundu olduğu varsayılırsa , takım sayılarının yarısında neredeyse direkt katkısı var Billups'ın. Carmelo'suz 126-113 kazandılar.

Eğer bu adam , Pistons'da yarattığı harikaların ardından Nuggets formasıyla da Lakers'a batı finalinde bu tip sürprizler yapıp takım arkadaşlarına bir şampiyonluk yüzüğü kazandırırsa işte o vakit gerçek bir Hall Of Famer olmayı haketmiş demektir.

Yürüyedur CB , unutulmaz bir performanstı.


Buyrun videosu :

Hiç yorum yok: