11 Şubat 2010 Perşembe

Kobe & Iverson yok , Kidd & Lee All Star



Az önce kesinleşen habere göre Kobe Bryant ve Allen Iverson , NBA yönetimine pazarı pazartesiye bağlayan gece Dallas'ta oynanacak All-Star maçında oynayamayacaklarını bildirdiler. Kobe Bryant , sol ayak bileğindeki sakatlık sebebiyle takımın son 3 maçta yalnız bırakırken , Iverson da Sixers'ın son 5 maçını çocuklarının hastalığını gerekçe göstererek ( ki bence başka bir iş var bu işin içinde ya dur bakalım ... ) kaçırmıştı.

All-Star'ların sakatlanması durumunda bizzat kendi seçim yapan büyük başkan David Stern'ün son kıyağı Jason Kidd - David Lee ikilisine oldu. Monta Ellis alternatif All-Star'lar sıralamasında tepede yer almasına rağmen ( 26.2 sayı ortalaması ) son Mavericks maçında yaşadığı sakatlık sebebiyle aslında henüz almadığı yerini Kidd'e bıraktı diyebiliriz. Lee'nin ise ne kadar muazzam bir sezon geçirdiği ortada.Ki ben başından beri Lee'nin All-Star olması gerektiğini , Iverson'un orada üstelik ilk beşte yer almasının büyük fiyasko olduğunu savunuyorum. Oh olsun , hak yerini buldu.

Hatırlarsanız Şubat ayının başında blogda bir anket yapmış ve '' Alternatif All-Star'ınız kim olurdu ? '' diye sormuştum. Yer alan 4 şıkkın üçünü David Lee , Chauncey Billups ve Monta Ellis oluşturuyordu. Ellis de sakatlanmasa herhalde spor bloglarında '' Bir anketten 3 doğru cevap çıkması '' gibi bir ilke imza atmış olurduk :)

Hiç yorum yok: