24 Şubat 2010 Çarşamba

Howard & Camby sakatlandı




Dün gece meydana gelen iki sakatlık vakası ; duyanlara '' yuh '' dedirtti sevgili dinleyiciler.

Oden ve Przybilla'nın sezonu kapatmalarıyla pivotsuz kalan ve buna istinaden Marcus Camby'i takasla takıma kazandıran Blazers'ta anlaşıldığı üzere elde avuçta kalan tek pivot Camby de dün gece sakatlandı. (Kem gözlü müyüm ne ? Dün gece sakatlık listesine bakarken uzun süre sonra Blazers'ın sezonu kapatan iki oyuncusu hariç tam kadro olduğunu görmüş ve '' Oh be , nihayet yani .. '' demiştim. ) Neyse ki Camby'nin durumu diğer arkadaşınki kadar ciddi değil , bir kaç güne dönmesi muhtemel.

Wizards'ın saadetine de nazar değdi. As oyuncularını bir bir dağıtıp yeniden yapılanmaya giden takımın , geçici kahramanı Howard dün gece yan çapraz bağlarını koparan bir sakatlık yaşadı ve haliyle sezonu kapadı. Wizards'la kontrat yenilemesi de imkansız gibi bir şey oldu artık. Bu yaz FA piyasasında kendisi de boy gösterecek ama hangi performansla , hangi dirilikle orasını Allah bilir. Alacağı kontrat şimdiki kontratındaki bol sıfırları aratır , orası kesin. Dün gece başına gelen sakatlık ona baya pahalıya mal olabilir.

Böylece dün itibarıyle kapanan anketimizin neticesi de kendi kendine meydana gelmiş bulundu : Mavericks kesinlikle çok karlıydı o takasta.

Hiç yorum yok: