4 Şubat 2010 Perşembe

Taraftar sahaya inmiş


Yeni duydum , oysa ki maçın geniş özetini de izlemiştim. Ya kameralara yansımadı ( yahut yansıtılmadı ! ) ya da herhangi bir şekilde medyaya düşmedi. Andre Miller'ın 52 sayı attığı , Blazers'ın uzatmalarda 114-112 kazandığı maçta , bitime 41 saniye kala mola esnasında Blazers oyuncularının arasına iki bayan Mavericks taraftarı dalmaya çalışmış. Bayanlardan biri Rudy Fernandez'e saldırmış ve anında ikisi de oradan uzaklaştırılmışlar.

NBA Basketbol komunite birliği başkanı Tim Frank '' Tam olarak ne olduğunu araştırıyoruz '' açıklamasını yaparken , Blazers'lı Bayless da bayanların '' muhtemelen alkollü '' olduklarını söylemiş. Mark Cuban da saha içindeki güvenlik görevlilerinin gözünden kaçan bir şeyler olduğunu vurgulayarak '' Birileri hata yaptı. Bu bütün salonlarda olan bir şey. '' demiş.

Bizce aslında çok basit gibi gözüken bu vakayı NBA yönetiminin didiklemesi muhtemel. Keza oyuncuların güvenliği hem lig için , hem takımları için , hem de taraftarlar bazında çok önemli. Bugün bir şekilde bir takımın bench'ine kadar gidip onlara saldırabiliyorsanız , Mavericks'li Nowitzki'yi , Cavaliers'lı James'i , Heat'li Wade'i , Lakers'lı Kobe'yi sakatlamanız mümkün demektir. Ki bu da normal sezonun ya da play-off'un kaderini değiştirebilecek bir şey.

Olaya ilişkin video ya da resmi olan paylaşırsa sevinirim.

Hiç yorum yok: