9 Şubat 2010 Salı

All-Star öncesi önlem teorileri ?



Kobe Bryant'ın sol bileğindeki sakatlık sebebiyle All-Star'da yer alamaması gündemde.

Bryant'a konu sorulduğunda : '' Eğer oynayamayacak durumdaysam , oynamam. Ama sağlıklıysam oynayacağım. '' demiş. Ayrıca şu an sol ayağının üzerine basamadığına da değinmiş ve '' Hareket etmekte zorlanıyorum. Ama iyileşirsem oynayacağım. ''

Lakers kondisyoneri Gary Vitti All-Star arasına kadar Kobe'yi dinlendirebileceklerini söyledi.

Bununla birlikte de benim kafamda bir ampül yanıverdi.

Chris Paul'ün ardından Brandon Roy'un da All-Star'da yer alamayarak yerini David Stern'ün seçimiyle Chris Kaman'a bırakışının ardından , NBA yönetimi ya da oyuncular menejerleri vasıtasıyla takımlara baskı mı yapıyor dersiniz ?

Yani All-Star'da oynamak için son haftada riske edilmemeleri , sakat olmadıkları halde sakat gösterilmeleri gibi bir durum söz konusu olabilir mi ?

İster istemez düşündüm bunu. Carmelo Anthony dönmek bilmiyor , iyileşme tarihi olarak verilen gün geçeli bir kaç gün oldu ancak hala sahada yok. Chauncey Billups'un da bu gece sahada yer almayacağı belirtiliyor. Boston'da Pierce için Doc Rivers '' İyi olduğuna kanaat getirene kadar oynatmam '' diyor. Sixers'da Allen Iverson çocuğu hasta olduğu için 2 maçtır yok , gelecek iki maçta da oynamayacak deniliyor.

Şimdi aklıma gelmese de eminim 1-2 örnek daha çıkar zorlasam..

Sanırım yazılıp çizilenlerden ziyade perdenin arkasında bu veya benzeri bir sebep var. Nihayetinde insanlar da bu şov sektörünün en büyük şovunda , kendi seçtikleri isimleri izlemek istiyorlar, Stern'ün sonradan sonraya seçtiklerini değil.

Sanırım teorimde haklıyım. Bu geceki sakatlık raporlarını okuyunca , daha bir inandım sanki.

Hiç yorum yok: