28 Ocak 2010 Perşembe

Yiğidin malı meydanda


Şu kadarını söyleyeyim ; yıllardır NBA'i bilfiil takip eden biri olarak ilk defa böyle bir şey görüyorum.

Oden sen ne yaptın yiğenim ne yaptın ya ?

Konyalıportlandlılar'da gördüm , hala şokundayım.

Sakatlanarak sezonu kapatmasının ardından boş işler müdürlüğüne terfi eden genç oyuncunun başı , eski kız arkadaşına flört zamanında gönderdiği bir fotoğraf yüzünden belada.

Oden , - artık hangi akla hizmetse - kendini ayna karşısında çırılçıplak , evet anadan doğma çıplak bir şekilde fotoğraflayıp resimleri de kız arkadaşına göndermiş. Yahu bu nasıl bir mantık ? Sen ki milyonlarla oynayan , NBA'e ( hala ! ) damgasını vurması beklenen bir oyuncusun. Hiç mi aklına gelmedi bu resimlerin bir şekilde sızacağı ya da artniyetlerle sızdırılacağı ?

Her neyse , fotoğrafları buraya yapıştırmayacağım. RTÜK'ten ceza almaya hiç niyetim yok :)

Anlaşıldığı üzere 1.5 yıl kadar önce çekilen bu fotoğraflar , kesinlikle +18'dir. Hatta 18'den büyükseniz ve minyon biriyseniz ( ve hatta iri biri olsanız bile ! ) moral bozucu nitelik taşıyabilir. Tıklamadan önce psikolojinizi bir kez daha düşünün derim.

Birinci fotoğraf
İkinci fotoğraf

İki tane espri dönüyor piyasada , ki haberi yayınlanmaya konuşmaya değer kılan şeyler bence bunlar , yoksa çok meraklı değiliz koca oğlanın koca uzuvlarına :

1) Yapılan yorumlarda bir arkadaş : '' Bir de bunun ölüsü yani bu , dirisi nasıl kim bilir ? :) '' demiş :))))))

2) Bir diğeri ki bunu da Konyalıportlandlılar'dan alıntı yaparak söylüyorum yine ; '' Ben Blazers'lı yöneticilerden biri olsaydım , utanç duyuyoruz diye değil , gurur duyuyoruz diye açıklama yapardım. '' demiş :))))

:)

***

Ne enteresan ... Herkesin merakla izlediği , hayranlıkla takip ettiği ligin parçalarını oluşturan oyuncular da , aslında hepimiz gibi gençler ya da bir gün mutlaka genç oldular. Bir dünya para , heves , şöhret hepsi bir araya gelmişken , aslında az bile fiyasko izliyoruz. Dediğim ölçüde para,heves ve şöhretin bir arada olduğu her yer şimdiye çoktan dingonun ahırına dönmüştü. NBA yönetimi ve Stern , basit perspektifte düşünüldüğünde bu işin tüm o ciddiyetten uzak '' Bir şov işi '' olduğu gerçeğini kimselere sezdirmeden , inanılmaz bir resmiyetle döndürüyor bu ligi. Yoksa eminim ki daha kimlerin neleri vardır henüz medyaya yansımayan.

Geçmiş olsun Oden , bu da sana ders , diğer oyuncuların da kulağına küpe olsun.

Hiç yorum yok: