15 Ocak 2010 Cuma

Günün adamı




Düne kadar kimsenin tanımadığı bu adamı şimdi herkes konuşuyor. Evet videodaki adamdan , Sundiata Gaines'ten söz ediyorum.

Jazz'in 10 günlük kontratla kadrosuna dahil ettiği oyuncu , dün geceki Cleveland maçının son saniyesinde , üstelik Jazz öylesine sıkışmış öylesine umutsuz kalmış bir haldeyken öyle bir hayat öpücüğü verdi ki , Boozer'ından Williams'ına Memo'suna Sloan'ına kadar milyon dolarlık bir sürü adam bile buna dakikalarca inanamadı. ( Hatta rakip takımın 23 numaralı serveti bile ! )

Tabi direk spot ışıklar flaşlar onun üzerine döndü. Anıl Salsabasket'te yazmış , paylaşayım istedim.

Gaines NBDL'de Idaho takımındaydı 1-2 hafta öncesine kadar. 23.9 sayı 6.9 assist 4.7 ribaund 2.3 top çalma ortalamalarıyla parlak bir sezon geçiriyordu. Daha öncesinde de İtalya'da Cantu'da oynuyormuş.

Olayı Anıl'ın bloguna taşıyan şey ise , Gaines'in Galatasaray Cafe Crown'a sezon başında ve sezon ortasında olmak üzere iki defa önerilmiş olması.

Sanırım Gaines'lerin ilkinden ( Charles ) dili yandı sarı kırmızılıların.

Şimdi alın bu adamı alabiliyorsanız , bu üçlük dışında da maç özetlerinde de görüldüğü üzere Gaines gayet çabuk adapte olmuş gibi Jazz'e. Bakalım ilerleyen günler ne gösterecek ?

Hiç yorum yok: