22 Ocak 2010 Cuma

Takas kokuları



18 Şubat'ta sona erecek Trade deadline öncesi NBA kulislerinden yeniden takas dedikoduları yükselmeye başladı.

Bir çok takım şimdiden Kings'in Kevin Martin'ini kadroya katmanın hesaplarını yaparken , en keskin kokular çılgın aşçı Mark Cuban'ın mutfağından , bu yıl All-Star'a ev sahipliği yapacak olan Dallas'tan geliyor.

Söylentilere göre Mavericks , bu yıl 42 maçın ancak 21'inde forma giyip 12.5 sayı ortalamasında kalan Josh Howard'ı , Martin'i kadroya katacak bir takasla elden çıkarmayı planlıyor. Elden çıkarmak diyorum çünkü Mavs'in bu takastan edineceği tek kar Martin'i kadroya katmak olmayacak , uzun zamandır topun ağzındaki swingman'leri (*) Howard'dan da bir şekilde kurtulmuş olacaklar.



Mavericks'in Nocioni ve Martin'e karşılıklık Howard'la birlikte Barea,Gooden gibi isimleri de takas pakedinde sunabileceği konuşuluyor.

Ayrıca Detroit Pistons'ın da Rudy Gay için girişimleri varmış. Sanırım şimdilik Gordon,Hamilton,Prince,Villenueva,Stuckey ve Bynum'la sınırlı kalmış ( ! ) arka alan rotasyonuna Gay'i de katarak kurulacak turşunun son parçasını kavanoza koyma peşindeler. Heeeeey hey ! Şu takıma bir uzun alın artık be kardeşim ! Boozer da olsa razıyız ! Son maçta Ben Wallace rutin bir hücumda yüksek posttan potaya şut atıyordu , var mıdır ötesi ?


(*) Swingman : NBA'de birden çok mevkiide oynayabilen komplike oyunculara verilen sıfat.

Hiç yorum yok: