9 Şubat 2013 Cumartesi

Lebron şaşırtmaya devam ediyor





Bir kaç hafta önce yarı sahadan basket atarak 75.000 dolar kazanan taraftarı sahanın ortasında kucaklayan Lebron James, bu gece sabaha karşı oynanan Clippers maçında bir taraftarla paslaşıyor.

Heat yönetiminin böyle bir stratejisi var mı bilemiyorum ama bu tip jestleşmeler, sürprizler ve ödüller Türk işi tabirle ateş pahası denilebilecek ön sıra koltuklarının satışını (ve dolayısıyla fiyatını) arttırmada hayli etkili olabilir. Heat zaten tüm NBA'de en pahalı bilet fiyatına sahip takım. En ucuzu da Toronto Raptors biletleri. Unutmuyorum bu sezon bir Suns-Raptors maçına 4 dolarlık bilet görmüştüm. Aynı dönemde Miami'de binlerle ifade edilen fiyatlara koltuklar vardı. İnsanın 48 dakikalık bir eğlenceye bu kadar yüksek fiyatlar ödemesi için ikna olması gerek. Hoş, Heat'in kendisi başlı başına bir ikna sebebi, orası apayrı bir boyut. Ancak yine de bu tip jestler pek hoş oluyor. Lebron bu sezon saha içi kadar saha dışında da daha tatlı bir adama dönüşüverdi.

ESPN dergisi de tarihinde ilk defa müzik temalı bir kapakla okuyucunun karşısına çıktı bu ay. Bakmayın müzik temalı dediğime, kapak kahramanımız yukarıda bahsettiğimiz adamdan başkası değil :


Geçtiğimiz yıl kazanılan şampiyonluk belli ki Lebron James'in üzerinden önemli bir baskı yükünü almış. Bu yıl çok daha rahat, çok daha verimli ve çok daha sempatik. Allah var medya da artık eskisi kadar onun üzerine gitmiyor, (Lakers'a duacıdır herhalde) bakalım daha neler göreceğiz.

Hiç yorum yok: