9 Şubat 2013 Cumartesi

Açılın, ben babasıyım!



Geçtiğimiz hafta doktorların ''oynayabilir'' raporu vermesine rağmen ağrıları olduğu gerekçesiyle maça çıkmayan Dwight Howard hakkında takım arkadaşı Kobe Bryant sert açıklamalar yapmış, iki Laker'ın bu sürtüşmesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Bu gelişmelerin ardından Howard'ın babası Dwight Howard Sr., Atlanta Journal-Constitution'dan Jeff Schultz'a açıklamalarda bulundu.

Bey baba oğlunun bu yaz Lakers'la sözleşme yenileyerek takımda kalacağına inandığını söyledi. Kobe Bryant ve Mike D'Antoni'ye de eleştiri oklarını yöneltti. '' Kobe'nin ne yapmaya çalıştığını anlayabiliyorum. Ancak yanlış yolu seçiyor. O bir şampiyonluk kazanmak istiyor. Dwight'ın da ona cevap vermesi ve fikrine saygı duyuyorum ancak farketmez, bu takımda iki ayrı oyuncuyuz, makul olmak durumundayız demesi gerekirdi. Ayrıca D'Antoni'nin de baş antrenör olarak duruma el koyması ve sessiz olmak durumundasınız, burada hedeflerimizi gerçekleştirmeye odaklanmalıyız demesi gerekirdi. Dwight muhtemelen antrenörüne bakıp ''Ne yapıyor bu adam?'' diye soruyordur. Koç koltuğunda Stan Van Gundy olsaydı böyle bir şey olmazdı. Bence koçun Kobe'nin çenesini kontrol etmek adına yapması gereken şeyler var.

Bey Baba arayı bulmayı da ihmal etmemiş : '' D'Antoni, Bryant ve oğlum bir araya gelip konuşarak uzlaşmalı. ''


Hiç yorum yok: