18 Ağustos 2008 Pazartesi

Shawn Kemp döndü !

Eski NBA yıldızı İtalya'da

İtalya birinci lig takımlarından Premiata Montegranaro uzun süredir parkelere dönme denemeleri yapan 38 yaşındaki Shawn Kemp'le anlaşıldığını ve eski NBA yıldızının Kasım'da takıma katılacağını duyurdu.


Koç Alessandro Finelli konuyla ilgili '' Basketbol tarihine imzasını bırakmış birinin takıma geliyor olmasından ötürü mutluyum. '' ifadelerini kullanmış. Kariyerinde 6 kez All-Star olma başarısını gösteren Kemp'in faydalı olabileceğini düşünen Finelli Kemp için '' Motivasyonu çok yüksek , bunu kamplarda ortaya koyduğu performansla bizlere gösterdi '' gibisinden ifadelerle sözlerine devam etmiş.

NBA'de 14 sezon forma giyen Shawn Kemp 14.6 sayı , 8.4 ribaund gibi bir ortalamayla NBA Kariyerini noktalamıştı. All-Star oyuncu Seattle'da 8 , Cleveland'da 3 , Portland'da 2 ve Orlando'da 1 sezon geçirmişti. Geçen sezondan itibaren bir çok kez NBA'e dönme girişiminde bulunan sorunlu yıldız ( sanırım 18di ... Gayrimeşru çocuk sayısı ... ) bu girişimlerde başarılı olamamıştı.

Neler yapacak çok merak ediyorum. Bu haldeki bir adamın böyle hırslı olması akla binbir türlü şey getiriyor. Bakalım ne çıkacak bu işin altından ...

Hiç yorum yok: