15 Ağustos 2008 Cuma

NBA'de dev takas !

Tam 6 oyuncu takım değiştirdi !


Geçtiğimiz hafta içerisinde Cleveland Cavaliers, Milwaukee Bucks ve Oklahoma City arasında gündeme gelen takas gerçekleşirken, altı oyuncu takım değiştirdi.

Cleveland Cavaliers, gerçekleşen takas sonrasında 5 yıllık $51.5milyonluk kontratı bulunan Mo Williams'ı kadrosuna dahil ederek önemli bir dış skorere sahip oldu. Milwaukee Bucks ise veteran Damon Jones ile birlikte oyun kurucu Luke Ridnour ve Adrian Griffin'i aldı. Takasta üçüncü takım olan Oklahoma City, Cavaliers'dan eski bir ilk sıra seçimi olan Joe Smith ve Bucks'dan eski smaç şampiyonu Desmond Mason'ı kadrosuna kattı.

Gerçekleşen takas sonrası bir açıklamada bulunan Cavaliers Genel Menajeri Danny Ferry, "Mo çok önemli bir skorer. Özellikle bizim dış atışlarda yaşadığımız soruna yardımcı olacaktır. O önemli atışları sayıya çevirebilecen oyuncu. Ben onun oyununu seviyorum" dedi.

Bucks Genel Menajeri John Hammond ise, "Bizim Michael Redd ve Richard Jefferson gibi iki önemli forvet oyuncumuz var. Ve bu iki oyuncuyu iyi oynatabilecek bir Luke Ridnour'u kadromuza kattık. O geçmişte Ray Allen ve Rashard Lewis ile birlikte oynamıştı. Bu nedenle bizim organizasyonumuza önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz" açıklamasında bulundu.

Joe Smith ile Desmond Mason'ı kadrosuna katan Oklahoma City'de ise GM Sam Presti, yapmış olduğu açıklamada, "Biz takımımızın gelişmesi için önemli bir hamle gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz. Hem Smith hem de Mason'ın tecrübelerine ihtiyacımız bulunuyor" dedi.

kaynak : basketbolseverler.com

NBA'de yazın son bombalarından biri daha patladı. 3 takımı da doğrudan etkileyebilecek mantıklı bir takas olmuş. Detaylı yorumu hazırlayınca yayına vereceğim. Ancak daha yayınlanmadan blogumuzun gündemine otursun hele şu takas. Anketi oylayın ;)

Hiç yorum yok: