5 Ağustos 2008 Salı

Para konuşuyor

40 Milyon'u ver , Kobe'yi getir !

Uzun süredir adı Maccabi'yle anılan Jason Williams , Maccabi'nin kaşla göz arasında Carlos Arroyo'yla anlaşmasının ardından muhtemelen NBA'de kalacak , ya da çok sürpriz bir şekilde hiç hesapta olmayan bir Avrupa ekibiyle anlaşacak gibi gözüküyor.

Enteresandır ki Green senaryosu dahil dakikalardır NBA oyuncularının Avrupa'ya gitme senaryolarını kaleme alıyorum. Bu kısa basketbol yazarlığı maceramda bir ilk desem inanır mısınız ? Hatta bana sorarsanız ( Dominique Wilkins'in Yunanistan'a gelmesi gibi istisnalar haricinde ) belki de benim yaşım kadar Basketbol yazmış kimseler bile belki de ilk defa bu yaz bu tip bir şeyi kaleme alıyorlar. Hani 1-2 olur gelir geçer dedik ama en son patlayan bombalar işin ciddiyetini gayet güzel ortaya koyuyor.

Bugün şöyle bir soruştursanız NBA'in en iyi 2 oyuncusu kimdir diye , herhalde bir çoğundan Kobe ve Lebron cevaplarını alırsınız.

Evet bu yaz bu ikisinin bile adı Avrupa'yla anıldı !

Childress'a 3 yıl için 20 milyon ödeyen Olympiakos , 2010'da kontratı sona erecek olan Lebron James'e yıllık 20 milyon verebileceğine dair fısıltılar sızdırmış piyasaya. Öte yandan Kobe'ye sormuşlar Avrupa'ya gelir misin diye , '' 40 kağıdı verirseniz neden olmasın ? '' demiş. E o zaten babadan aşina İtalya'lara falan. Ama gene de Kobe Kobe'dir arkadaş , hani 40'ına kıysan formayı giydirirsin. Vay be , yıllar sonra görüyoruz ki basketbol sadece NBA'de oynanmıyor.

Money Talks vesselam ...

:)

Hiç yorum yok: