25 Şubat 2011 Cuma

Pistons gol gol gol ( Kuester go go go )


Son 20 yılın belki de en kötü günlerini yaşayan Pistons Coach Kuester'in ipini çekiyor. Kaynaklara göre Pistons yönetimi önümüzdeki hafta Kuester'e kapıyı gösterecek. Oyuncuların son idmana çıkmayarak Kuester'i protesto ettiği söylentileri var. Birazdan oynanacak Sixers maçından önceki son idmana Tracy McGrady , Tayshaun Prince , Richard Hamilton ve Chris Wilcox katılmamış.

Takım sözcüsü Cletus Lewis , T-Mac'in baş ağrıları sebebiyle , Hamilton'un sakatlık sebebiyle , Wilcox ve Prince'in de takım otobüsünü kaçırmaları sebebiyle idmana katılamadıklarını söyledi. Aynı şekilde Austin Daye ve Rodney Stuckey de otobüsü kaçırmışmış. Ben Wallace da ailevi sebepler sebebiyle takımla birlikte değil. Kuester'e göre ise takımda herkes maç için hazır ve herhangi bir problem yok.

İğrenç bir espriyle dile getireyim de ağlanacak hale gülelim ; buna kadir bile inanmaz.

Takım otobüsünü değil dört , aynı anda 2 oyuncunun kaçırması bile imkansıza yakın bir durum. Böyle bir şeyin olabilmesi için iki oyuncunun otelde bir şeyler karıştırıyor olması gerek. Burada T-Mac , Hamilton , Prince , Wilcox gibi tecrübeli isimlerden bahsediyoruz , komik bir ihtimal bence. Baya baya protesto etmişler , isyan bayrağını çekmişler işte. Son idmanı kaç kişiyle yaptılar merak ediyorum.

İyidir iyi , en ufak bir gelişme işareti yok. Değil bir takım ideallerin peşine gitmek , play-off umudu bile yok. Gelecek adına bir hamle , umut verici bir gelişme. Nanay...

Kuester gitsin , gitsin , gitsin ... Hatta yönetim de gitsin , takım da satılsın. Şu organizasyonun başına kafası çalışan , işin hakkını verebilecek birileri gelsin. Artık bir şeyler olsun yahu.

Hiç yorum yok: