14 Şubat 2011 Pazartesi

Gecenin tahminleri ( 14 Şubat '11 )


  • Manu Ginobili under 22.5 sayı + assist ( Güven : 7.5 / 10 ) L
  • Tim Duncan under 9.5 ribaund ( Güven : 6.5/10 ) L
  • San Antonio Spurs ML ( Güven : 9/10 ) W
  • Luis Scola -2.5 sayı vs. C.Billups ( Güven : 6/10 ) L
  • Carmelo Anthony over 35.5 sayı + ribaund ( Güven : 6/10 ) L

Spurs kolay fikstürün avantajını kullanıyor ve veteranlarını dinlendiriyor. Popovich'ten akıllıca bir manevra ; devam eden yoğun fikstür , yaklaşan all-star arası ve play-off hesapları... Resimde gördüğünüz üçlüyü 82 maç üst tempo oynatıp yorarsanız , Suns , Lakers , Nuggets , Hornets , Mavericks gibi takımların boy gösterdiği batı konferansında 7'şer maçlık serilere dirayet gösteremeyebilirler. Dolayısıyla su akarken testiyi doldurmak gerek , bu rahat zamanların kıymetini iyi biliyor Popovich.

Ginobili son maçta ( ki ilk çeyrekten koptu olay ) 8 , Duncan ise 12 dakika oynadı. Şubat ayı itibarıyle de süreleri ve şut sayıları hayli azalıyor zaten. Spurs'e ön görülen 8.5'luk handikap ( ki deplasman olmasına rağmen olasıdır. ) maçın kopmaya gebe olduğunu işaret ediyor.

Normal süre ve şut sayılarının altında bir seyir bekliyorum , ikisinin de alt bitmesi muhtemel. Spurs de kazanacaktır.

Diğer maçta ise , dün gece maç yapan Billups'ın Scola'ya direnç gösteremeyeceğini düşünüyorum. Arjantinli uzun 1-2 basket daha fazla atabilir.

Melo'nun ise Rockets'a karşı ortalama 35 sayıyla oynadığını , 1 hafta önce oynanan Rockets - Nuggets maçından hemen önce yazmıştım. Melo da beni yanıltmayıp 50 sayıyı gönderdi Rockets potasına. Bu gece de 30 civarı sayı 6-7 civarı ribaundu çekememesi için hiç bir sebep yok.

Herkese keyifli bir NBA gecesi ve bol şans dilerim.

Hiç yorum yok: