16 Ocak 2011 Pazar

Şükür kavuşturana


Nowitzki ve Butler'ın ani sakatlıklarıyla bir anda batının '' sıradan '' takımlarından birine dönüşen Mavericks'te yanılmıyorsam tam 9 maç aradan sonra Nowitzki bu gece sabaha karşı oynanan Grizzlies maçıyla parkeye döndü. 15 dakikayla sınırlanan Nowitzki 7'de 2 isabetle 7 sayı 5 ribaund 2 assist 2 de faül yaptı.

Zamanla süreleri artar hatta kısa zamanda yine tam kapasitesine kavuşur diye düşünüyorum. Zaten beklenenden çok daha uzun sürdü sakatlığı. Sanırım kariyeri boyunca ilk defa Mavericks'i bu kadar uzun süre kendisinden mahrum bıraktı.

Şimdi esas sorun Butler'ın sakatlığı. Sezonu kapattı bildiğiniz üzere. Takas kazanları yavaş yavaş kaynarken şu durumda Mavericks'ten bir hamle beklememek ahmaklık olur. Ne yapıp edip Butler'a bir alternatif bulmak durumundalar ve bu alternatifi takıma katmak adına ödeyecekleri bedel muhtemelen Butler olacak. Butler'ın yerinde olmak istemezdim açıkçası.

Alternatifler arasında Stephen Jackson - Gerald Wallace isimleri geçiyor. Bobcats'le karşılıklı bir takas olabilir. Bunun haricinde Dallas'ın 2003 yılında Draft ettiği oyun kurucu Devin Harris'i istediği ve Butler'ı onu geri getirmek için kullanabileceği konuşuluyor. Ancak hala netleşmiş bir senaryo yok.

1 yorum:

EarlyAdopter dedi ki...

Dirk macta atildigi icin o kadar az sure aldi bu arada, bilginize...