24 Ocak 2011 Pazartesi

NBA'de gecenin tahminleri ( 24 Ocak '11 )


Cleveland Cavs @ New Jersey Nets

Cavs'de Sessions da sakatlandı. Oyun kurucusuz kaldılar. Rotasyonları sakatlık sebebiyle de iyice daraldı zaten. Dümende gerçek bir oyun kurucu olmadan skor üretmekte zorlanacaklarını düşünüyorum. İki takım arasındaki ilk iki maçta oldukça düşük skorlar olmuştu (95-87 , 93-91 ). Bu gece bu eksiklerle bu trendin sürmemesi sürpriz olur. Alt olması muhtemel bir maç diye düşünüyorum. İlk çeyrekten 50 sayı çıkmayacağını düşünüyorum.

İlk çeyrek 49.5 altı ( Güven : 3.5/4) L
Nets 99 sayı altı ( Güven : 2.5/4 ) L
Nets kazanır W


Milwaukee Bucks @ Chicago Bulls

Boozer'ın dönüşüyle Bulls iç sahadaki seriyi sürdürür. Bucks'ı rahat geçeceklerini düşünüyorum. İlk maçtaki gibi düşük skorlu ve Bulls üstünlüğüyle bitmesi muhtemel bir maç.

Bulls kazanır ( Güven : 3.5 / 4 ) W



Vaktimin dar olması açısından kısaca değineyim :


Ligin iki sezondur boyalı alandan en çok sayı üreten takımı unvanını kimseye kaptırmayan Grizzlies , ortalama bir gayretle çember altında problemler yaşayan Raptors'u rahatlıkla yenebilir. Blazers'ın oyun kurucu eksiğine rağmen seriyi sürdürüp iyice havaya girmesi muhtemel , handikapsız galibiyet alınabilir. Spurs 9 maçtır yendiği Warriors'u yine yenebilir , handikaba bulaşmamakta fayda var. Suns'ın da Sixers'dan önceki maçın acısını çıkarabileceğini düşünüyorum. Handikapta kalabilirler ve hatta kazanabilirler.

Kısaca değindiklerim dışında özellikle önerebileceğim pick olarak Andre Iguodala -0.5 sayı + ribaund vs. Grant Hill var.

Iguodala daha fazla süre alıyor , aşağı yukarı yakın aralıkta top kullanıyorlar , Iggy'nin fizik olarak ribaund üstünlüğü var ve vurucu detay : Suns onun en kolay basket attığı takım. Normal kariyer ortalamalarının 5 sayı üzerinde , 20.9 sayı ortalamayla oynuyor Suns'a karşı. Hill'den 1 ribaund fazla alabileceği gibi en az 1 basket daha fazla atması da mümkün görünüyor.

Iguodala 0.5 vs. Hill ( Güven : 2.5 / 4 ) L

Hiç yorum yok: