11 Ocak 2011 Salı

Eyvah Eyvah 2



Blog'da basketbol haricinde de elimden dilimden gelen her şeyi yazıyorum , yakın zaman takipçileri bilir. Şu filmi izleyip de değinmemek olmaz.

Kesinlikle çok , ama çok keyifliydi. Hani sorsanız , '' Yahu komik filmi anladık da eğlenceli film nasıl oluyor ? '' diye ... Direk Eyvah Eyvah'a yönlendiririm sizi. İlk filmden daha güzel olmuş , keza bu defa olaylar tamamıyle şirin sahil kasabası Geyikli'de geçiyor. Oyunculuklar muazzam , senaryo çok iyi kurgulanmış. Hüzün ve Neşe'yi bir arada yaşatmak konusunda muazzam bir performans ... Ayrıca Demet Akbağ'ın da canlı performansına ekstra parantez açmalıyım , kesinlikle beklentilerin üzerinde. Özellikle Fasulya'nın remix'i harika olmuş :)

Filmle ilgili eleştirebileceğim tek nokta , soğuktan burnumuzun ucunun buz tuttuğu şu günlerde gösterime girmesidir herhalde. O güneşi , o denizi , o güzelliği nasıl canım çekti biliyor musunuz !

Detaya girmek biraz '' spoiler '' 'a kaçacak o yüzden tutuyorum kendimi. Ama şu '' it '' kelimesinin geçtiği muhabbetlere hala güldüğümü söyleyeyim. Sen çok yaşa be Ata Demirer :)

Hiç yorum yok: