24 Ocak 2011 Pazartesi

The Black Mamba



Kobe Bryant son günlerde NBA'in en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Bunda sırasıyla Dominique Williams ve Oscar Robertson'u geçerek tüm zamanların en skorer 10 oyuncusu basamaklarında yukarıya doğru yürüyüşünü sürdürmesi kadar saha dışında gördüğü itibar da önemli yer tutuyor.

Yukarıda gördüğünüz fragman , Nike tarafından organize edilmiş , Bruce Willis'in de oynadığı bir filmin fragmanı. Aslında film demek ne kadar doğru bilmiyorum , henüz kesinleşmiş bir şey olmamasıyla birlikte bununla ilgili çeşitli rivayetler var. Şahsi fikrimce kısa film tadında reklam amaçlı bir şey olacaktır. Zaten fragmandaki görüntülerden edinilen izlenim de bu yönde.

Geçtiğimiz haftalarda milli gururumuz Türk Hava Yolları'nın global elçisi olmakla kalmayıp , özellikle ermeni lobisinden gelen tepkilere kapak niteliği taşıyan videosunu yayınlayarak gönlümüze bir kez daha taht kuran Bryant , ( Mart ayında başlayacak LAX seferleri için son derece sabırsızım. ) bir ilke daha imza attı. Los Angeles'ta düzenlenen bir etkinlikle Kobe'nin el ve ayak izleri alınarak muhafaza edilmek ve sergilenmek üzere Hollywood'a götürüldü.

Enteresandır ama Kobe , spor dünyası dışındaki bir çok şöhretli ismin yer aldığı bu organizasyona davet edilen ilk basketbolcu.

Hepsi helal-i hoş olsun ancak bu biraz torpilli olmuş sanki.

Hiç yorum yok: