31 Ocak 2011 Pazartesi

NBA'de gecenin tahminleri (31 Ocak '11 )



Denver Nuggets @ New Jersey Nets

Doğu'nun formda takımı Sixers'a haftasonunda mağlup olarak galibiyet serisini (4 maç ) sürdüremeyen Nuggets , Evinde son 5 maçın 4'ünü kazanan Nets'e konuk oluyor. Nets takas söylentilerinin ( Melo ) son bulmasıyla birlikte çıkış yakalamıştı , ancak son iki maçta Bucks ve Pacers deplasmanlarından mağlubiyetle dönerek hayalkırıklığı yarattılar. Özellikle Pacers gibi bir takımdan 30 civarı fark yedikleri gün kelimenin tam anlamıyla kabustu.

Son 8 eşleşmenin 7'sini kazanan Nuggets'in sürprize mahal vermeyeceğini düşünüyorum. Saha içi eşleşmelerde ağır üstünlük kurarlar Nets'e.

Nuggets kazanır L
Nuggets -3 L


Cleveland Cavaliers @ Miami Heat

Heat'in üçlüsü çok sorumluluk alıyor , bu tempoyla sezon sonuna kadar çok yıpranırlar. O yüzden 1.01 oranla çıktıkları bir maçı koparmak ve yıldızları dinlendirmek durumundalar. James eski takımına karşı rahat bir performans gösterecektir ancak baremi geçemez diye düşünüyorum. Dediğim gibi maçı kopartıp yıldızları dinlendirmek akıllıca olur Heat için. 35-40 dakika sahada kalıp istatistik manyağı olmaları için Cavaliers'in bunca eksiğine aldırmayıp insanüstü bir performans göstermesi gerek. Bu da zor görünüyor. 25-27 civarı sayı , 7-8 civarı assist bekliyorum.

Lebron James 37.5 sayı + assist altı W

Hiç yorum yok: