28 Kasım 2010 Pazar

NBA'de günün tahminleri ( 28 Kasım )




Bledsoe'nun da durumunun kritikleşmesiyle birlikte Clippers Griffin & Gordon ikilisinden ibaret bir takıma döndü desek yeridir. Lakers'ı da geriden gelerek yenen ve iyice havaya giren Jazz'ın sürprize mahal vereceğini zannetmiyorum. Millsapp & Jefferson ikilisi Griffin'i savunmada da hücumda da yoracaktır. Boyalı alanda Jazz üstünlüğü muhtemel. Öte yandan Bledsoe ve Davis'in de yokluğunda Deron Williams'ın gözü kapalı şov yapması icab eder. Jazz rahat bir galibiyetle döner Staples Center'dan diye düşünüyorum.

Jazz ML Jazz -6

Thunder bu sezon 11-5'le yoluna devam ediyor ve son maçta da Pacers deplasmanından galibiyetle döndüler. Green'in bu gece yeniden takımla sahada yer alma durumu var. Şayet kötü hisseder de oynamazsa Ibaka ilk beşteki yerini alacak. Thunder'ın Brooks ve Ming'den yoksun Rockets'e karşı oranı bana fazla gibi geldi. 1.66 civarı bir şeydir ederi kanımca. Rockets son maçta ligin en zayıf halkalarından Bobcats'e kaybetti. Pek parlak bir görünt çizmiyorlar. Hücumdaki verimleri düştü ve zor bir dönem geçiriyorlar.

Thunder'ın Supersonics döneminden bu yana ilk defa 6 deplasmanı peşpeşe kazanma imkanı var. Bu gece Rockets'i yenerlerse bu unvana erişecekler. Çok da teknik yoruma girmeyeceğim. Son yorumda da dediğim gibi , Thunder'ın gidişatıyla birlikte Durant & Westbrook ikilisine güveniyorum.

Thunder ML

Billups'ın yokluğunda zorlanan Nuggets Melo ve ekürileri şeklinde yola devam ediyor. Takım görüntüsünden uzaktalar. Billups'ın yokluğu teknikten ötede mental anlamda da kendini hissettiriyor. Dümensiz gemi gibi misali hücumda çok lakayıt bir görünüm sergiliyorlar ve bu da son maç performanslarına kötü yönde yansıyor. Rose & Boozer ikilisinden yoksun Bulls'a az daha kaybediyorlardı , sanırım daha da bir şey dememe gerek yok. Suns'ın kazanabileceğini düşünüyorum.

Suns +4.5


Bu sezon 25W 16L

Hiç yorum yok: