17 Kasım 2009 Salı

Warriors'a iki darbe



Stephon Jackson'dan kurtulup Ellis'e bu sezon itibarıyle kavuşan Warriors'un ve resimdeki çılgın koçunun sakatlık kabusu bitmiyor :
- Geçtiğimiz hafta oynanan Bucks maçında sakatlanan Kelenna Azubike'nin diz kapağındaki kayma sebebiyle 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Yani sezonu kapattı Azubike. Tam da çıkış yakalama arefesindeyken yazık oldu.
- Bobcats'teyken ameliyattan vazgeçip sezonu kapattı denirken bir anda sahalara dönen çiçeği burnunda Warrior Raja Bell de takas gelişmesinin ardından ameliyat olmaya karar verdiğini açıkladı. Bu onun da sezonu kapattığı anlamına geliyor. 2010 yazında da serbest kalacağı düşünülürse , yeni takımında tek maça dahi çıkmadan başka bir takıma transfer olan oyuncular listesine katabiliriz kendisini. Ha bu tercihin altında neler yatıyor , onu da resimdeki adama ve onun sahada uygulattıklarına yorabilirsiniz.
Sıcak edit : Raja Bell 20 dakika kadar önce yaptığı açıklamada ameliyat olmayacağını ve sezonu bu şekilde idare edeceğini açıkladı. Warriors'a iki değil , tek darbe var vesselam

Hiç yorum yok: