9 Ekim 2008 Perşembe

Amerikan Spor gündeminden NBA Günlüğü ( 9 Ekim )


Washington Post'tan Ivan Carter'ın haberine göre Wizards'ın uzunu Brandon Haywood'un sakatlığı 6 aylık bir terapiyle iyileşebilecek bir cinsten. Öte yandan Mavericks'le oynanan maçta sağ dizi sakatlanan Antawn Jamison ise 2 ay kadar sahalardan uzakta kalacak. Ancak Jamison'un bu tip sakatlıkları çok daha çabuk atlattığı düşünülüyor ve yıldız oyuncu sezon açılışına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Detroit News'den Rob Parker'ın haberine göre Detroit Pistons yine bildiğimiz o alışılagelmiş Pistons olarak gözlere çarpıyor. Büyük bir FA hamlesi ve takas olmamasına rağmen taraftarlar takımdan bir hayli umutlu. Aslına bakarsanız takım bu yıl geçen sezon sahip olmadığı bir şeye kavuştu ; Rodney Stuckey ... Dün gece Bucks'ı 85-71 yenen Pistons'ta koç Michael Curry maç sonrası Stuckey için '' O bir yıldız olmayı gerçekten istiyor ve bana sorarsanız sırf bu sebepten yıldız olacak. Şu an gayet formda , doğru bir çalışma etiği ve müthiş bir yeteneği var. Bu değerlerin onun gelişimini sürdüreceğini düşünüyorum '' demiş.

Thunder Rumblings'ten Darnell Mayberry dün geceki Wolves maçının ardından Thunder için şunları söylemiş : P.J Carlesimo takımın defansif performansını görmek istedi ve bunu başardı. 88-82'lik mağlubiyete rağmen Thunder takımı Timberwolves'u %37 şut yüzdesinde tutmayı başardı. Bunun haricinde Wolves'u 25 top kaybına zorladılar. Rakamlar yalan söylüyor olsa bile dün geceki savunma performansı gerçekten sıkıydı. Oyuncular yardımlaşmayı , yer değiştirmeyi ve konuşmayı gayet iyi becerdiler.

Akron Beacon Journal'den George M.Thomas'ın kaleminden Cleveland Cavaliers'ın Lance Allred'i ve Michael Dickerson'u serbest bıraktığını okuyoruz.

Hiç yorum yok: