29 Aralık 2011 Perşembe

NBA'de şike şüphesi ! :)



Ya bu kadar kötü bir tahmin gecesinden sonra (New York sağolsun,Curry'siz Warriors'tan fark yemek nedir ya..?) maç özetlerini izlerken bu kadar güleceğim aklıma gelmezdi. Ciddi söylüyorum, başıma ağrılar girdi. Sanırım ilk defa böyle bir şey görüyorum.

Videoda da görüldüğü üzere Lebron James tertemiz bir smaç yapıyor ancak top çemberin içinden geçer geçmez bloğa kalkmış olan Gerald Henderson'un kafasına çarpıp geri çıkıyor. Burada pozisyondan daha komik olan şey Bobcats oyuncularının buz gibi smacı görmezden gelip hadi hadi diye hiç bir şey olmamış gibi fast break'e gitmeleri ve Maggette ile turnikeden 2 sayı bulmaları. Basit bir göz yanılması Heat'e öyle kritik bir dakikada 4 sayıya maloldu. Allah'tan maçı 96-95 kazandılar da bu pozisyonun da ertesi gün telegolde tartışılma ihtimali, Erman hoca'nın haklı isyanı gibi şeyler görmek zorunda kalmadık :)

İlk bakışta Lebron smacı kaçırmış, top çemberin iç kısmına çarpıp sekmiş gibi görünüyor. Heat teknik kadrosu da ne kadar pasifmiş yahu, Doc Rivers falan olsa o salonu yıkar yine alırdı o basketi.

Hiç yorum yok: