19 Şubat 2009 Perşembe

Vay bana vaylar bana




Houston Rockets'ın yıldız oyuncusu T-Mac'e , NBA oyuncularının korkulu rüyası diye bilinen Microfacture ameliyatı yolları gözüktü.


Son bir kaç sezondur kronik olarak devam eden diz sakatlığının bu yıl da devamlı olarak nüksetmesi neticesinde yıldız oyuncunun ameliyatına karar verilmiş.


Merak edenler araştırabilir ; ama benim bildiğim kadarıyla diz kapağı dolaylarındaki kemiklerin tuz buz olması gibi bir ameliyat çeşidi bu.


Penny Hardaway , Allan Houston gibi oyuncuların kariyerleri bu ameliyat sebebiyle noktalanmıştı hatırlarsanız. Bu ameliyata rağmen kariyerine devam eden oyuncular listesinde ise Jason Kidd, Amare Stoudemire , Kenyon Martin gibi isimler var.


T-Mac'in ameliyat ve sakatlık sürecinin 18 ayı bulabileceği ifade edildi.


Bu gelişmelerin ardından '' Aşağıdan yukarıdan yolun sonu mu ? '' soruları bir yana , takas muhabbetleri de yeniden hortladı.


Takım sahibi Leslie Alexander konuyla ilgili son noktayı koyan açıklamayı yaptı :


"Bizim Tracy ile yollarımızı ayırmak gibi bir düşüncemiz bulunmuyor. Herkes bizim onu takas edeceğimiz günü bekliyor. Ancak o gerçektende süper yıldız ve biz herhangi bir şekilde takas düşünmüyoruz. Sabah kahvaltıda saatlerce onun play-off'lardaki performansını konuştuk. Bu ligde onun gibi çok az oyuncu olduğunu düşünüyoruz. Sakatlıkları herzaman büyük sorunu olmuştur. Şayet o sağlıklı bir durumda olsaydı herşey çok daha farklı olurdu.


Hiç yorum yok: