16 Şubat 2009 Pazartesi

Amarê borsası


Takas edilmesi gündeme geldiğinden beri NBA takımlarının hayallerini süsleyen Amarê Stoudemire için Cleveland Cavaliers'ın J.J Hickson + Wally Sczerbiak + 1.tur draft hakkı teklif etmiş. Duruma göre pakete Anderson Varejao da dahil edilebilirmiş. Ancak Suns'ın soğuk yaklaşımı sebebiyle takas iptal olmuş.

Şimdilerde ise Detroit Pistons'ın Amarê için Rasheed Wallace'ı içeren bir paket sunması bekleniyor. Suns'ın genç bir kısa forvet arayışı içinde olması paket için Amir Johnson ismini gündeme getiriyor.

Ancak henüz resmi bir girişim yok.

Sanırım o takas edilene kadar , ya da takımda kalması kesinleşene kadar bu '' Amarê borsası '' furyamız devam edecek.

2 yorum:

CaRtMaNtR dedi ki...

Hem Sheed hemde İvy'nin biten kontratları yerine savunmacı Pistons anlayışına uygun parçalar alınsa ve daha sonrada Curry kovulsa bu sezon playoff yapamsakta şampiyon olmuşuz gibi sevineceğim :D

Ahmet Melik SUBAŞI dedi ki...

Aynen :)

Sheed'i seviyorum , neticede takımın yıllardır temel anlayışı haline gelmiş o sert savunmalı '' Bad Boys '' mantığına paralel bir oyuncu. Bazen abartıyor onun haricinde seviyoruz kendilerini.

Ivy'nin yarardan çok zararı oldu. Stuckey'in de yükselişiyle RIP'i benche kadar çekti adam. Bunun adı kontrolsüzlüktür , Curry'nin bu durumu önceden kestirebilmesi gerekirdi.

Şu son satırda zikrettiğim 3 isimden 2'sinin ipi çekilmeli. Tek masumun Stuckey olduğunu söylememe gerek yok sanırım.

Ivy'i verip Amare'yi alalım. Yanında Amir Johnson'u da vermeye razıyım yeter ki Stuckey-RIP-Tayshaun-Amare-Sheed olsun :)