12 Eylül 2008 Cuma

Shaq şafak sayıyor


Efendim NBA'in en popüler isimlerinden Shaquille O'Neal , 2010'da sona erecek kontratının ardından oyunculuk kariyerine veda edeceğini açıklamış. Diesel bunu ifade ederken '' bu ligde 735 günüm kaldı '' gibisinden bir şeyler söylemiş.

Görünen köy kılavuz istemez , hele bir emekli olsun seceresini dökeriz ( dökerler ) ortaya , bol bol nostalji yaparız. Orası ayrı.

Şimdi gel gelelim zurnanın zırt dediği yere. ( Böyle mi denirdi yahu :) ? )

Yabancı haber sitelerinin birindeki yorum kısmına vatandaşın biri '' Shaq Heat'le şampiyonluk kazandıkları 2006 yılında emekli oldu ki zaten ? '' gibisinden bir yorum yapmış.

Evet , zurna burada zırt diyor değerli okuyucular.

Steve Kerr efendi patlak vermiş bulunuyor böylece. Daha doğrusu bence. Şimdi iyiden iyiye pişman oldum az biraz TV yorumculuk deneyimimizi şu Shaq - Marion takasına Suns açısından pozitif yorum yapmaya çalışarak harap ettim diye :)

Shaq aynı açıklamada demiş ki : '' Bu ligden ve oyunculuk kariyerimden alabileceğim her şeyi aldım. Şimdi sadece 735 günüm kaldı.''

Adamın amacı kalmamış , şafak sayar olmuş be ! Sen ki şu adamı 36'lık haliyle getirmiş ligin en hızlı takımına koymuş , sezonun ortasında NBA'i kasıp kavuran Run & Gun'ı tek celsede bitirmişsin. Var mı ötesi ?

O gündür bugündür ( Amare'nin insanüstü performansına rağmen ) Suns belini doğrultabilmiş değil. Nash de ufak ufak bezmeye başlamış olsa gerek , hoş bezmese de farketmez keza onun yaş da aldı gidiyor.

Her neyse , piyasa cıvıl cıvıl '' Shaq'in şafak sayma '' haberleriyle ışıldayadursun , benim şunca şeyin arasından seçip ayıkladığım ve vurgulamak istediğim şey , bir okuyucu yorumundan ibaret.

'' Bu adam zaten 2006'da emekli oldu ? ''

Hiç yorum yok: