30 Eylül 2008 Salı

Howard'dan tehlikeli gaf

Efendim Josh Howard ve Mavericks'teki akıbeti için bir buçuk ay kadar önce Howard sınırlarını zorluyor diye yazmıştık. İlgili makalede Howard'ın aşırı hız gibi bir sebeple tutuklandığından bahsediliyordu.

Meğer bu pek de bir halt değilmiş. Af buyurun Howard bu kez öyle bir gaf yaptı ki altından kalkılması pek bir güce benzer. Mavericks'teki geleceği de ayan beyan tehlikeye düştü şu son gelişmeden sonra.

Basketbolturkiye.com forumunda Erinç ATİLLA'dan duyduğum bu gelişmeyi sizleri daha fazla meraklandırmadan blogumda paylaşayım ;
Josh Howard bir yardım derneğinin maçından önce Amerikan bayrağı göndere çekilirken kameralara gidip '' İşte yıldızlarla kaplı bez parçası. Buna saygım yok , ben Siyah'ım '' gibisinden bir şeyler söylemiş ve bu görüntü de youtube'a düşmüş.




Bakalım bu absürd gelişmeden sonra Howard , NBA ve Mavericks cephesinde neler olacak. Erinç '' Dua etsin ABD'de ekonomik krize sunulan çözüm pakedi reddedildi de gündem bir hayli meşgul hale geldi , yoksa bu çok daha büyük bir etki yapardı '' diye yorumlamış olayı. Bilahare katılıyorum.

Hiç yorum yok: