8 Ocak 2012 Pazar

NBA'de gecenin tahminleri ( 8 Ocak '12 )


Öncelikle şunu belirteyim ; zaman zaman bloga yetişemediğim oluyor. Tahminleri yazamıyorum ya da çok geç yazmak zorunda kalıyorum.

Tahminlerimi yorumsuz olarak twitter'da paylaşacağım. Blogu takip ediyorsanız twitter'ımı da takip etmenizde fayda var. Blog adresim yandaki blog sekmesinde de göründüğü üzere @ahmetmsubasi şeklindedir, taklitlerinden sakının :)

Gelelim gecenin tahminlerine...

Portland W tik atıp geçecektir. Oran düşük ama bu böyle, handikaplı gelir. Riske tahammülü olan Portland -10 W alabilir.

Thunder favori, daha kuvvetli gibi görünüyor olabilir ama Spurs'ün Thunder üzerinde 5-0'lık bir trendi var ve Manu'suzluğa rağmen hiç de fena gitmiyorlar. Spurs +6.5 L düşük güvenle önerim. Thunder'ın 3'üncü gecede 3'üncü maçını oynayacağı da bu düşüncemde önemli etken. Bu yoğun maç temposu yüzünden son iki günde (bugün dahil) idmana çıkmadılar. Otelden salona,salondan otele vesselam. Handikap deneyeceksem Spurs'den yana denerim. Onun dışında çerezi çayı çorbayı alıp 02.00'de CNN Türk ekranlarından izleyeceğiz maçı.

Lakers 13 gecede maç oynayacak, akıl alır gibi değil. Gasol-Bynum-Kobe, Randolph'suz Grizzlies üzerindeki otoritelerini korurlar. İç sahada kaybetmeyen Lakers seriye devam edecektir. Geriden eglen Jazz'e kaybetti Grizzlies deplasmanda, Lakers W şans tanımaz gibi.

Magic'e güvenemiyorum. Kötü basketbol oynuyorlar, beklentilerin çok altında. Özellikle deplamanlarda. Kings 2 yıl sonra ilk defa iç sahada peşpeşe 3 galibiyet alma şansını zorlayacaktır. Kings +7.V

En güzel pazartesi, en güzel hafta sizin olsun.

edit : Lakers 13 maçta 9 maç oynayacak nedir ya? :) 13 gecede 9 maç olacaktı,düzelttim.

Hiç yorum yok: