10 Ocak 2012 Salı

NBA'de gecenin tahminleri (10 Ocak '12)


Sacramento Kings @ Philadelphia Sixers

Kings deplasmanlarda skor üretmekte çok zorlanıyor. Sixers ise içeride fırtına gibi. Uzun yıllar sonra ilk defa ardarda 6.galibiyeti almanın eşiğindeler bu gece. Çok iyi savunma yapıyorlar ki bence galibiyetlerin en kritik noktası da bu. Bu gece kazanacaklarını düşünüyorum. Dün Magic'e kaybeden Kings'in 76'ers deplasmanında maça ortak olması mümkün,yüksek belirlenmiş handikabın dahilinde kalmaları da mümkün. Uzun uzun detaylandırmak isterdim ama vakit git gide daralıyor, kısa tutmakta fayda var. Maça belirlenen 198.5 sınırı hayli yüksek. Alt önereceğim.

  • Sixers ML W
  • Under 198.5 W


Chicago Bulls @ Minnesota Timberwolves

Wolves ardarda 3'üncü maçını oynayacak. Dün Raptors deplasmanını kaybettiler. Kevin Love 16'da 3 gibi bir isabette kalmasının yanı sıra 10 serbest atışının 5 tanesini kaçırdı. Bulls nispeten daha zinde,daha dinlenmiş durumda. Geçtiğimiz sezon ortalama 17 sayı farkla yendikleri Wolves'u yenmek adına ellerinde Rose gibi bir koz var. Wolves'un, Rose'un karşısında durabilecek düzeyde bir oyun kurucusu yok. Dahası Love'u durdurabilecek Gibson,Ömer,Noah,Boozer gibi uzunları var. Bu dörtlüye karşı Love, Milicic gibi bir yardımcıyla direnç göstermeye çalışacak ki bence çok zor. Bulls kazanır.

  • Bulls ML W

Oklahoma City Thunder @ Memphis Grizzlies

Saat 3'te CNN Türk ekranlarından canlı izleyeceğimiz maçta Grizzlies, Batı'nın zirvesindeki Thunder'ı ağırlayacak. Randolph'suz işleri çok zor.Grizzlies ise Randolph'un yokluğunda 4 maçta da 90 sayıya ulaşamadı ve 2 tanesini kazanabildi. Thunder ise 10 maçın 8 tanesini kazandı ve form düzeyini yükseltmeye devam ediyor. Son maçta Spurs'ü kolay geçtiler. Grizzlies karşısında çok zorlanacaklarını zannetmiyorum. Uzunlar da form tutmuşken ribaund üstünlüğü kurarak Durant ve Westbrook önderliğinde kazanırlar.

  • Thunder ML W


Cleveland Cavaliers @ Utah Jazz


Evinde son 4 maçı kazanan Jazz, 4 maçtır da galip geliyor. Cleveland'ı da yenerek seriyi sürdürürler. Oranı gayet güzel. Uzunlarıyla ve iç saha avantajıyla Cavs karşısında favori olan Jazz'in kaybetmesi sürpriz olur. Havayı bozmak istemeyeceklerdir.

  • Jazz ML W
  • Jazz -5 W


Phoenix Suns @ Los Angeles Lakers

Lakers'ın Gasol-Bynum-Kobe üçlüsüyle veteranlarının eline bakan Suns'ı rahat geçeceğini düşünüyorum.

  • Lakers ML W

sabah gelen edit : Bizi izlemeye devam edin...

Hiç yorum yok: