31 Ekim 2009 Cumartesi

Günün tahminleri -2 ( 31 Ekim '09 )

Pistons @ Bucks
Bu biraz da hissi bir tahmin olacak. Ben Pistons'un kazanacağını düşünüyorum. Bucks evinde de olsa Pistons'a karşı -3 hcp alabilecek bir takım değil. Kadro olarak hayli zayıflar. Redd ve Bogut dışında yüksek sorumluluk alabilecek oyuncuları yok. Warrick , Ersan , Jennings gibi oyuncuların üzerine bir gelecek kuruyor Bucks. Pistonlar ise dağılmamaya , yeni parçalarla mevcut düzeni devam ettirmeye çalışıyorlar. Hamilton oynamayacak gibi , oynarsa sürpriz olur daha da iyisi güzel olur. Gordon sahada olacak.Villenueva , Prince , Maxiell , Stuckey gibi hem sorumluluk alabilecek hem de tecrübeli oyuncuları var Pistons'un. Daha da önemlisi bir vizyonu var ; Doğu'da kesin play-off hedefi. Bucks için aynı şeyi söyleyemem. Onların biraz daha uzun vadeli planları var.

Her iki takım da son maçlarını kaybettiler. Pistons lige Memphis deplasmanında aldığı galibiyetle moralli başladı , dün gece Thunder'a tutunamadılar. Bucks ise iki maçı da kaybetti. Sixers'a dün gece kafa tutamadılar , Pacers ise onları hızıyla geçmeyi başardı.

Bu gece bu şartlarda ben Prince'in etkili savunmasıyla kısa forvet mevkiinde Bucks'ın sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. Big Ben ve Maxiell içeride Bogut'u durdurabilirlerse Pistons'un işi kolaylaşır. CV , Prince , Gordon gibi isimlerle kolaylıkla skor üreteceklerdir zaten. Bu da maçın sancağını ellerinde tutabileceklerine işaret ediyor.

Pistons handikabı öneriyorum.

Pick : Pistons +3
Stake : 7

2 yorum:

Adsız dedi ki...

İlgiyle izliyorum sizi , gercekten bu isin hakkını veriyorsunuz basketbolu sevmeme katkıda bulunan ender insanlardan birisi olarak size tesekkur ederim . Basarılar .

Ahmet Melik SUBAŞI dedi ki...

Asıl ben teşekkür ederim , bu hoş ve şaşırtıcı geri bildiriminiz için. Umarım dediğiniz gibidir. Tekrar teşekkürler.