4 Kasım 2008 Salı

Abisinin izinden ...


Dün gece oynanan Memphis Grizzlies - Golden State Warriors maçına küçük kardeş Marc damgasını vurdu. İki sayılık atışlarda 9/11 , serbest atış çizgisinde de 9/11'lik yüzde yakalayan İspanyol yıldız maçı 27 sayı 16 ribaund 1 assist 1 top çalma 3 blok gibi akla zarar rakamlarla kapatarak takımının maçı 90-79 kazanmasında en büyük pay sahibi oldu. Batı'da dibe oynar denilen Grizzlies 4'üncü maçında 2'inci galibiyetini alırken , aynı yakada umutsuzca çırpınmaya aday Warriors da kullandığı 20 üç sayılık atışta yalnızca 3 isabet bularak mağlubiyete adeta davetiye çıkardı. Warriors cephesinde Andris Biedrins'in 16 sayı 22 ribaundluk performansı galibiyet için yeterli olmadı.


Çok değil bir kaç sene öncesi geldi aklıma. Aynı Grizzlies formasıyla Pau Gasol'ün takımı sırtlayışı ... Çok değil aylar öncesinde de şimdilerde tarihe karışan Akasvayu Girona formasıyla Marc'ı da anımsar gibi oldum.
Eminim o günleri pek de aramıyordur , keza şu ana dek gösterdiği performans son sıralarda seçilen bir oyuncuya göre çok ama çok fazla !

Hiç yorum yok: