5 Mart 2013 Salı

Sahada Heat, dışında Wolves



Miami Heat, dün gece Timberwolves'u deplasmanda 97-81'le rahat geçerek üst üste 15'inci galibiyetini alarak franchise rekorunu kırdı. Aynı zamanda hayli renkli geçen bu sezonun en uzun galibiyet serisine bir adım daha yaklaştı. All Star arasından önce Los Angeles Clippers 16 maçlık seri yakalamıştı. Heat bu seriyi geliştirecek gibi görünüyor. Zira Magic'le başlayıp Hawks, Pacers ve Sixers'la devam edecek dört maçlık iç saha fikstürleri var. Hatta Mart ayında Spurs, Celtics ve Bulls deplasmanları dışında tüm maçlar bugünkü Heat için adeta çerez tadında.

Dün gece Wade'in triple double'ı kılpayı kaçırdığı muhteşem performansı (32 sayı 10 ribaund 7 assist) dışında akıllarda kalan sahne resimdeki olayın ta kendisi. Videosu da aşağıda :




Maç içerisinde sık sık atışan ikilinin (ki Barea'nın ağız dolusu bir p.ssy deyişi var ki neyse, onun videosunu paylaşmayayım) Barea'nın atılmasıyla son bulan kavgası da maçla ilgili gündemde önemli yer tuttu.

Ve final geliyor, Wolves cephesi Heat hezimetinin altında kalır mı? Hemen durumu ve Heat'in geçtiğimiz hafta yayınlanan harlem shake'ini tiye alan bir video çekip yayınladılar :


Hiç yorum yok: