27 Haziran 2009 Cumartesi

Florida'dan sızıntılar


Bakın son günlerin en hareketli takımının kulislerinden neler sızıyor ?

- Magic SF mevkiine yaptığı Vince Carter takviyesinin ardından Dwight Howard'ı da kalburüstü bir uzunla desteklemeyi düşünüyor. Adaylar Rasheed Wallace ve Mavericks'te parlayan Brandon Bass. İkisi de çok şukela olur , ha bana sorsanız Bass derim uyum ve disiplin açısından. Sheed'e bu saatten sonra güvenmek pek akıl karı değil Magic gibi kusursuz işleyen bir çark için.

- Carter hamlesinin üstüne bu tip söylentilerin hızla yaygınlaşması , Hidayet'in gelecek sezon takımdan ayrılmasının kesinleşmesi gibi lanse ediliyor. Son 2 sezonda muhteşem bir ikili oluşturduğu Hidayet için takım arkadaşı Rashard Lewis '' Şayet takımdan ayrılırsa Türkiye'ye gider onu bulur kaçırır yeniden Orlando'ya getirebilirim '' demiş , şöyle de devam etmiş : '' Türk'le ilgili gelişmeler ne olacak bilemiyorum , şu aşamada her şey mümkün. Ancak umarım Hidayet'i de kaybetmeden bir kaç iyi oyuncunun aramıza katılmasıyla daha iyi bir takım olur ve gelecek sezon arzuladığımız şampiyonluğa kavuşuruz. ''

- Toronto Sun'ın fantazisine göre de Shawn Marion veteran minimum kontratını bir şampiyonluk kazanmak adına kabul edip yıllığı 1.3 milyondan herhangi bir takımla anlaşacak.Bu takım Magic olur mu diye de değinmişler ve şöyle bir beş çıkarmışlar : Nelson - VC - Lewis - Marion - Howard.

Zor ama imkansız değil.

Hiç yorum yok: