30 Haziran 2009 Salı

Curry kovuldu , yeni aday Laimbeer


Beklenen oldu ve ip , inceldiği yerden koptu.

Detroit Pistons basın açıklamasıyla koç Michael Curry'i kovduklarını duyurdu.

Pistons Genel Menejeri Joe Dumars konuyla ilgili : '' Zor bir karardı. Michael'a bugüne dek organizasyona yaptığı katkıdan ve gayretinden ötürü teşekkür etmek istiyorum. Ancak bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğuna kanaat getirdim. '' şeklinde konuştu.

Curry , tek sezon çalıştırdığı Pistons'la 39-43'lük derece elde etmiş ve play-off'un ilk turunda Cavaliers'a süpürülmüştü.

Curry'nin gidişinin ardından kulislerde dolanan fısıltıya göre yeni koç adayı Pistons'un efsane Bad boy'larından Bill Laimbeer. Laimbeer WNBA takımlarından Detroit Shock'tan 16 Haziran tarihinde ayrılmış ve NBA'de bir takım çalıştırmak istediğine dair sinyaller vermişti.

Detroit'te yerel bir haber kaynağı Curry'nin gidişiyle ilgili görüşlerini Laimbeer'a sormuş ve Bill'in tepkisi şöyle olmuş : '' İlk defa sizden duyuyorum ! Gerçekten göndermişler mi yahu ? ''

Her neyse , iyi olmuş. Git gide çöken Pistons , Curry'nin zamanında iyice dibe vurmuş ve bütün sezon '' Son 10 yılın en kötü derecesi '' gibi ithaflara maruz kalmıştı.

Artık bir şeyler yapmanın vaktiydi. Bu bahsi geçen şeylerin de Curry'le olmayacağı aşikardı. Laimbeer'la olur mu orası da muamma gerçi. Bakalım zaman ne gösterecek. 2-3 hafta önce '' Curry hiç bir yere gitmiyor '' deyip bugün onu sepetleyen Dumars neler planlıyor acaba ?

Hiç yorum yok: