5 Mart 2009 Perşembe

Iverson 2 hafta yok


Sırt ağrıları sebebiyle geçtiğimiz gün Washingtondaki Georgetown Üniversitesinde muayene edilen Allen Iverson'dan kötü haber ( belki de iyi haberdir ) geldi.

Muayeneyi gerçekleştiren doktorlar Iverson'un 2 hafta basketboldan uzak kalacaklarını açıkladılar.

Çok mu temiz kalpliyim , yaradan Pistons'a '' gör ya kulum '' mu diyor , yoksa işin içinde başka bir dalavere mi var bilemiyorum. Ancak 2-3 gün kadar önce Magic'le Celtics'i peşpeşe deplasmanda ( Iverson'suz 2 maç ) devirdiğimizde '' Yahu bir şey olsa da biraz daha kenarda otursa , artık bu gerçeğin ayyuka çıkması gerekiyor '' dediğimi çok net hatırlıyorum.

Ayyuka çıktı zaten çıkacağı kadar , bardak nihayet taştı. Özellikle Magic ve Celtics galibiyetlerinin ardından mevzunun AI'a önyargılı yaklaşmaktan ibaret olmadığı görüldü. Hep söyledim yine söylerim , damarı çatlarsa çıkıp öyle bir şeyler yapar ki bu yazdıklarımızı ,bir bir yutturur bize. Sezon başından beri de bu durum için '' yapsın , tükürdüğümü yalamaya razıyım '' diyen biri olarak hala o patlamayı görebilmiş değilim.

Her neyse , aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor artık. Pistons Iverson için değil , Iverson Pistons içindir , umarım bu 2 haftalık süreçte bu herkesin ortak kanaati olacaktır.

Bu arada ESPN'in günlük anketi de bu soruyu içeriyor ; '' Pistons Iverson'suz ne yapar ? ''
a) %50'yi aşar
b)%50'nin altına iner
c) Yerinde sayar

Malum şık an itibarıyle %60'la açık ara önde.

Hiç yorum yok: