20 Mayıs 2012 Pazar

Teşekkürler Beşiktaş !



Bugünü de gördüm ya, ölsem gam yemem artık.

Dile kolay, tam 17.000 kişi vardı bugün salonda. Tıpkı burada ve sosyal medyada dile getirdiğimiz gibi, Sinan Erdem'i siyah beyaza boyadı bugün binlerce Beşiktaş'lı. Bu manzara salı günkü maç için olduğu kadar gelecek adına da ümit verici.

Feda tişörtlerini kısa sürede tüketen Beşiktaş taraftarı, başta EuroChallenge kupalı tişörtler olmak üzere bir çok ürüne de yoğun ilgi gösterdi maç öncesinde.

NBA'den sonra ülke topraklarında da şu resmi görmek benim için neler ifade etti, kelimelerle anlatmam çok güç. Herhangi bir takımımızın böyle bir desteğe şahit olduğunu görseydim, mutluluktan içim içime sığmazdı. Ben ki Beşiktaş'lıyım.

Geçtiğimiz sezon sonunda kapanma noktasına gelen, sponsor kriziyle boğuşup sezon başında 100 kişiye oynayan bu takımın bugün üçüncü kupa için böyle bir destekle böyle bir performans ortaya koyması ... Kelimelerle anlatılır gibi değil.

Teşekkürler Beşiktaş, teşekkürler Beşiktaş taraftarı. Çağrıma kulak verdiğiniz için, şu resim için, bugün için size binlerce kez teşekkürler.

Salı günü görüşmek dileğiyle.

Hiç yorum yok: