22 Aralık 2008 Pazartesi

Bıçak kemiğe dayandı



Oklahoma City Thunder'da bıçak kemiğe dayanmış olsa gerek ki , şimdilerde '' temizlik '' niteliği taşıyabilecek potansiyelde takas ve waive senaryoları ortalıkta kol gezmeye başladı.
Sam Presti'nin kötü gidişatın ardından Chris Wilcox ( resimde ) , Joe Smith ve Earl Watson'ı takasla elden çıkarmak istediğini duydum.
İsabet olur.
Collison dışında Wilcox ve Smith'e emanet boyalı alan neredeyse NBA'in en kötüsü. Özellikle savunmada. Thunder'ın rakibinin uzunu her kim ise kariyer gecesi oynuyor , en azından öyle bir fırsatı yakalıyor. Watson da Supersonics zamanından beri ahenk oluşturacağına ahenk bozan bir guard olarak eleştirilerime maruz kalıyor , açıkçası bu da isabet olur.
Lakin karşılığında kimi alacaklar , ne yapacaklar işte bu konuda bir fikrim yok. Aslında bir önceki mesajımda yazdığım David Lee cuk diye oturur şu takıma ama Knicks'e Watson-Wilcox-Smith'in üçünü birden verseniz gene yanaşmazlar malum rebuilding'den ötürü.
Durant - Westbrook - Green üçlüsü şimdilik kemikleşmeye başlayan kadro olarak gözlere çarpıyor. Şu takasla gelebilecek adam akıllı bir uzun ve bu üçlüde olduğu gibi isabetli bir Draft seçimiyle kısa vadede az biraz bellerini doğrultabilirler diye düşünüyorum.

Hiç yorum yok: