19 Ocak 2011 Çarşamba

LA'de Griffin fırtınası




Pacers'ın evlere şenlik savunmasına rağmen yine de zor işti Griffin'in yaptığı. 24'te 19 isabetle 47 sayıyla hem kariyer rekorunu , hem bu sezonun bir maçta en çok sayı atan oyuncusu rekorunu , hem de Clippers franchise rekorunu kırdı. 14 de ribaundu var. Gerçekten akla mantığa sığar rakamlar değil.

Yine geçtiğimiz hafta içerisinde oynanan Los Angeles derbisinin son saniyelerinde de mevzu çıkmış. Videosu aşağıda. Bence hata Griffin'de , ribaund kovalamak ayıp değil ama 5 saniye kala 9 sayı öndeyken biraz kasıtla yapılmış abartı bir mücadele gibi duruyor. Odom da buna anlık reaksiyonla sert bir tepki gösteriyor ve olaylar patlak veriyor.



Griffin'i bir kavgada izlemeyi isterdim aslında , psikopat bir tip ve dev gibi bir fizik. Odom'a yüzyüze geldikleri an bir tane sağ kroşe indirse herhalde unutulmaz bir sahne olurdu. Ancak bir daha böyle 47 sayılık performanslar izleyemezdik. İlk pozisyonda yanlış yapsa da devamında doğru olanı yaptı Griffin.

Clippers da büyük takımları yenme ritüelini sürdürdü. Heat'in ardından Lakers'ı da devirdiler. Lakers adına daha vahimi bir önceki maçta da Clippers'ı Fisher'ın son salise basketiyle yenmiş olmalarıydı. Yoksa L.A'in en büyüğü değişiyor mu ne dersiniz ?

Hiç yorum yok: