27 Ocak 2011 Perşembe

All-Star ilk beşleri hazır



Ben Yao Ming'in maçın MVP'si seçileceğini düşünüyorum. Keza bu torpille o dahi mümkündür.

Şaka bir yana , kocaoğlanın yerine büyük ihtimalle Pau Gasol ilk beş çıkacak. Onun dışında Melo haricindeki üç isim de '' İyi çocuk '' niteliğinde adamlar. Bu açıdan ilk beşte '' şu sivrilir '' diyebileceğimiz biri yok. Hepsi de dengeli bir şekilde topu paylaşıp şovu yapacaklardır. Ha , aslında bu tanıma Melo da dahil ya neyse , biraz daha istisna tuttum onu. Anladınız siz.

Doğu'nun beşiyse tam anlamıyla All-Star kadrosu olmuş. Hepsi müthiş formda , hani batıda Yao gibi bir fiyasko var , Melo takas mevzularından sonra yeni yeni kendine geliyor , CP3'ün kafası da tıpkı diğer Hornets'liler gibi yakın zamanda toparlandı , malum takımın satılması ve taşınması gündemdeydi. Lakers inişli çıkışlı bir süreç geçirdi , Kobe alışkın olduğumuz istikrarı istediği tempoya ulaştırabilmiş değil. Bir tek Durant öne çıkıyor şu an itibarıyle sayı kralı olarak. Ancak Doğu'ya bakıldığında , adamların her biri hazır. Hepsi çok formda , hem fiziksel olarak hem de mental anlamda çok diriler. Rose - Wade - Lebron - Amare - Howard. Herhalde dünyada şu beşi şu an yenebilecek bir beş daha çıkaramayız.

Güzel maç olacak gibi görünüyor. Genelde batıcıyımdır ancak bu defa keyif veren taraf Doğu olacak gibi. Tabi Lebron , yukarıda bahsettiğim '' İyi çocuk '' 'ların '' Erdemli tavırlarından '' biraz örnek alıp 25 tane şut kullanmaya kalkmadığı sürece.

Hiç yorum yok: