15 Kasım 2009 Pazar

Jennings 55 sayıyla tarih yazdı

Link


NBA'de yine muhteşem bir cumartesi gecesi olmuş , detaylı analizi Daily Dime videosu eşliğinde yapmayı planlıyorum birazdan. Amma velakin herşeyden önce değinmeye layık bir performans var ortada ; Brandon Jennings.

1989 doğumlu çaylak oyuncu , sezon başından beri muhteşem bir performans gösteriyordu. Bucks'ta ( özellikle Redd'in yokluğunda ) açıkça sivrilmesi beklenen bir oyuncu olması öngörülüyordu , o da bu sorumluluğun hakkını vererek sezona muhteşem bir başlangıç yaptı. Bu başlangıcın ardından olası bir Knicks , Warriors , Grizzlies maçında 30-35 sayıyı devirmesi muhtemeldi , öyle de oldu zaten ama biraz abartı oldu sanırım !

Bucks'ın 129-125 kazandığı maçta Jennings 21/34 saha içi isabeti ve 7/8 üç sayı isabetiyle tam 55 sayı üretti , 5 ribaund alıp 5 de asisst yaptı.

Kesinlikle unutulmaz bir performans. Olay çok taze olduğu için henüz detaylı bir videosu nete düşmüş değil , ama borcum olsun ilk mix'i koyacağım bloga.

Jennings bu performansıyla çaylak sezonunda bir maçta en çok sayı üreten 4'üncü oyuncu olarak NBA tarihine geçti bu gece. Bunu daha önce Wilt Chamberlain ( 2 defa 58 sayı atmıştı ) , Rick Barry (57 ) ve Earl Monroe (56) başarmıştı.

Hiç yorum yok: